​Automechanika Istanbul, Ziyaretçileriyle 11. Buluşmasına Hazırlanıyor​

Otomotiv sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği Automechanika Istanbul, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında kapılarını açacak.

Messe Frankfurt Istanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti. ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen Türkiye’nin lider otomotiv endüstrisi fuarı, 2001 yılından bu yana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. 2001 yılından itibaren iki yılda bir gerçekleşen fuar, sektörün yoğun ilgi ve talebi neticesinde 2013 yılı itibari ile her yıl düzenlenmeye başlandı ve her defasında kendi rekorunu kırarak başarı çıtasını sürekli yükseltti.

2016 yılında 38,173 m² net alanda gerçekleşen fuarda, 34 ülkeden 1,282 uluslararası katılımcı firma dünyanın dört bir köşesinden gelen 42,781 ziyaretçi ile buluştu. Büyük ilgi gören fuarda, sektör profesyonelleri yeni distribütörlük anlaşmaları için bir araya gelirken son teknolojiler hakkında da bilgi sahibi oldular. Yeni ithalat ve ihracat fırsatlarının yanı sıra iş geliştirme olanakları yakaladılar.

Bu bağlamda Süleyman Otomotiv olarak bu yılda fuarda yerimizi alıyoruz. Satışına öncülük ettiğimiz JUST ve TUNCH markalı ürünlerimizi tanıtmak, yeni iş ortaklıklarının temelini atmak için yerli ve yabancı müşterilerimizi bekliyoruz. Automechanika İstanbul’da, Türkiye'den üreticilerin tüm ürün yelpazesini ve yeniliklerini görebileceğiniz gibi Türkiye ve bölgesel pazarlarda faaliyetlerini arttırmak isteyen uluslararası katılımcılara ait geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi ile de karşılaşacaksınız.

Gizlilik   politikasını onaylıyorum.